Informació corporativa
Responsabilitat Social Corporativa
Informació Econòmica Financera
Actualitat SERHS
Destaquem
Inici > Nota legal
 
 
Nota legal LSSICE 34/2002
 

GRUP SERHS, S.A.
Web: www.serhs.com
E-mail: grupserhs@grupserhs.com
NIF: A-58482480
Domicili fiscal: Carrer Garbí nº 88-90, 08397 Pineda de Mar

GRUP SERHS, S.A. informa que les dades personals recollides des d'aquest lloc Web seran tractades d'acord amb les exigències establertes a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i normativa de desenvolu- pament, amb absolut respecte pels drets dels titulars de les dades. Les dades recollides per mitjà dels formularis seran utilitzades per a gestionar els serveis sol·licitats pels seus titulars i per atendre, si és el cas, les seves peticions d'informació.

Amb aquestes finalitats s'incorporaran als fitxers de GRUP SERHS, S.A., i seran tractades en tot moment d'acord amb la normativa de protecció de dades. En cap cas seran cedides a tercers sense el consentiment previ de l'interessat, excepte en els casos previstos legalment. Amb la remissió dels formularis de GRUP SERHS, S.A., entenem que tenen el consentiment del remitent per a fer arribat informació comercial dels serus serveis. GRUP SERHS, S.A. informa que per a l'excercici dels seus drets d'accés, rectificació i cancel·laci´ de les seves dades, els titulars de les dades poden dirigir-se a: GRUP SERHS S.A. Carrer Garbí nº 88-90, 08397 Pineda de Mar - grupserhs@grupserhs.com

La informació continguda en www.serhs.com és la vigent a la data de la seva última actualització i ha de ser considerada com informació introductòria per a l'usuari, relativa als serveis i a altres informacions que incorporen les seves pàgines. L'usuari pot confirmar la data d'actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, mitjançant, l'enviament d'un E-mail clicant a l'enllaç "CONTACTE" inclòs a la pàgina principal. GRUP SERHS, S.A. podrà modificar en qualsevol moment els termes de la present Nota Legal, publicant-ne a www.serhs.com la versió actualitzada, sense necessitat de cap altre notificació als usuaris.

Tota la informació o la forma de recopilació de la informació continguda en el domini www.serhs.com, com pòdem ser la pròpia recopilació d'informació, el disseny gràfic, imatges, codi font, marques, noms comercials, denominacions, entre altres signes distintius, estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de GRUP SERHS, S.A. o de tercers.

 
 
   
  Tel. 902 010 405 - +34 93 767 03 78 - grupserhs@grupserhs.com C/ Garbí, 88-90 - 08397 Pineda de Mar BARCELONA