Per què Asseguris s’ha convertit en una de les corredories d’assegurances capdavantera a la zona del Maresme?

Des d’Asseguris, la corredoria d’assegurances de SERHS Serveis, treballem amb la vocació d’oferir-te un servei integral a l’àmbit de les assegurances, gràcies a la seva experiència, al seu equip de professionals i a la qualitat i personalització dels serveis que ofereix als seus clients.

Asseguris corredoria assegurances Maresme

Asseguris disposa de la certificació de qualitat QSIM que aporta:

 • Compromís de professionalitat
 • comunicació molt més àmplia amb el sector de la corredoria d’assegurances
 • reconeixement públic de la feina ben feta
 • relació de confiança amb els nostres clients i companyies asseguradores amb les quals treballem.

Quins són els protocols estàndard sota els quals Asseguris treballa i avala la seva certificació de qualitat?

 1. Control de prevenció de blanqueig de capitals. Supervisió i auditoria d’una empresa especialitzada com a guia referent per la matisació de procediments a implementar i seguir per complir 100% la Llei de Blanqueig de capitals que afecta a tota corredoria. 
  Disposem d’un canal de denúncies específic on davant de qualsevol mínima sospita en alguna operació, es pugui fer la denúncia de manera anònima i es pugui encetar el corresponent procés d’investigació per part de la direcció, amb la corresponent denúncia davant del SEPBLAC*  si fos necessari.
 2. Controls de protecció de dades i coneixement davant del client amb total transparència.
 3. Particulars. Entreguem al nostre client un assessorament motivat en el moment de la sol·licitud de cotització de qualsevol tipologia de risc. Millorem la proposta en cobertura i prima de totes les opcions possibles previ estudi i anàlisi detallat i informat de les cotitzacions de totes les companyies asseguradores que cobreixen el risc sol·licitat.
 4. Empreses. Anàlisi global del risc que es presenta. En cas que, per la tipologia de l’activitat, estat del sector o situació de l’empresa en el moment de l’anàlisi es requereix alguna coberta addicional que el negoci no contempla i que des de la corredoria considerem necessària per garantir la mateixa activitat, oferim l’estudi exhaustiu de la situació del negoci amb les cobertures que es requereixen, sempre amb l’optimització més gran de costos possible.
 5. Anàlisi mensual de l’import de primes amb relació a l’exercici anterior amb l’assessorament d’alternatives que permetin mantenir el cost de l’assegurança en cas de variacions de prima importants.
(*) Servei Executiu de la Comissió de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries

Treballem amb més de 20 companyies asseguradores líders en el mercat amb convenis establerts de primera línia i gran solvència, que ens permeten ajudar-te a “triar el millor camí”.

+ a www.asseguris.com

Contacta amb Asseguris ara i t’assessorem sense cap compromís. Som la teva corredoria de confiança i proximitat.

📲 Mòbil: 639 67 30 08
📞 Fix: 93 703 25 20
📧 Email: asseguris@asseguris.com
🌐 Web: www.asseguris.com