Cada llar és un món i cada assegurança és diferent

És per això que des d’Asseguris, l’asseguradora de SERHS Serveis, i el Col·legi de Mediadors de Barcelona, volem explicar-te la importància de comptar amb un professional que vetlli pels teus interessos a l’hora de contractar la pòlissa de casa teva.

En aquest vídeo t’expliquem els avantatges de comptar amb un mediador:

Asseguris, el teu mediador de confiança

Asseguris Mediterraneum C.A. és una empresa creada l’any 2004 a Pineda de Mar (El Maresme), dins la divisió de negoci de Serveis de SERHS. Tot i que és una empresa relativament jove, ens avala una trajectòria de més de 30 anys com assessors al sector de les assegurances.

Un dels principals avantatges d’Asseguris ésel fet de ser una corredoria que compta amb un ampli ventall de companyies amb les que poder oferir les millors ofertes en assegurances als clients. Els nostres punts forts:

Personalització
T’aportem el seguiment implícit de les teves necessitats i actuacions, des del primer contacte i durant el recorregut de tota la teva experiència amb nosaltres.

Confiança mútua
Et donem la garantia de vetllar pel teu benestar amb les millors condicions i servei de les marques asseguradores de referència.

Satisfacció del client
El teu èxit és la nostra prioritat. Per això posem al teu abast cobertures i serveis acords a les teves necessitats de cada moment.

Creació de valor
Som més que una correduria d’assegurances. Volem donar sentit a la teva seguretat , la teva tranquil·litat i el teu benestar.

Anàlisi del mercat
Treballem amb més de 30 companyies asseguradores líders en el nostre sector, el que ens permet oferir-te el millor producte al millor preu.

Millora contínua
Equips d’assessors constantment en formació, per oferir-te les últimes tendències i serveis qualificats que garanteixin el teu benestar i la teva seguretat.

 

Visita www.asseguris.com