Estem molt contents de presentar-vos el nou web de DOCUGestiona, la plataforma integral que ens ajuda en la digitalització de les empreses: www.empresasensepaper.com.

DOCUGestiona es composa d’una sèrie de mòduls que abarquen la gestió documental en matèria de recursos humans o contractual amb clients i proveïdors, així com mòduls específics per a la facturació i la signatura digital, eines avui imprescindibles per a la transformació de les empreses.

Què podem trobar al nou web de DOCUGestiona?

  • Una descripció detallada dels diversos mòduls disponibles de la plataforma: Gestor documental Laboral (amb el Portal del Treballador i Gestió del Temps), Gestió documental Mercantil, Gestió de Factures i els mòduls de Signatura Digital: biomètrica, electrònica i certificada).
  • Un accés directe a l’Àrea d’usuari, per aquells qui ja feu servir de forma regular un o més dels mòduls de DOCUGestiona.
  • Espai de preguntes freqüents o FAQs sobre els processos de digitalització de l’empresa o sobre el funcionament de les nostres eines.
  • Un xat per a resoldre dubtes en directe als possibles futurs clients que puguin estar interessats en les solucions de DOCUGestiona.
  • Una zona específica per a partners, gestories o empreses tecnològiques i de serveis que vulguin convertir-se en distribuidores de DOCUGestiona.

 

Visita el nou web de DOCUGestiona a www.empresasensepaper.com