SERHS Food Educa inicia un nou curs escolar gestionant la restauració de més de 200 escoles. Diàriament es serviran 30.000 menús per a nens i nenes de tot Catalunya, Oviedo i Saragossa. Compta amb un equip de 2550 treballadors compromesos que tenen com a objectiu, aconseguir la satisfacció individual de cada nen/a basant-se en la seguretat alimentària, la innovació i la nutrició dins la restauració col·lectiva.

Aquest any s’ha fet una destacada aposta per la sostenibilitat, introduint més productes de proximitat, ecològics, frescos de temporada i km 0. Es treballa en la generació del mínim impacte en residus, reduint el consum energètic (menor petjada de carboni) i evitant el malbaratament alimentari. Ofereixen receptes tradicionals de cuina catalana amb més de 400 plats, saludables, sense conservants i amb tot el seu gust, assessorats per l’equip de dietistes. Alhora disposen de dietes especials per a al·lèrgies i intoleràncies. Es vol que els nens/es mengin el mateix tipus de plat.

Benvinguda al nou curs escolar amb SERHS Food

L’atenció personalitzada amb els centres amb un tracte proper i quotidià ha estat una premissa bàsica en els 40 anys de trajectòria de SERHS Food Educa. S’entenen les escoles com a partners, no només en l’àmbit de la restauració, sinó també formant part del seu projecte pedagògic. Bon curs per a tots/es!

Visita www.serhsfoodeduca.com/