SERHS Projects ha treballat en tot el projecte d’adaptació del nou espai del menjador, amb els últims criteris i normativa de seguretat higiènico-sanitària.

Durant el juliol de 2020 han entrat en funcionament les noves oficines corporatives que l’empresa Bioibèrica ha traslladat a Esplugues de Llobregat. La companyia, fundada l’any 1975, és una empresa global del sector de les ciències de la vida. Té el compromís de millorar la salut i el benestar de les persones, els animals i les plantes. Són especialistes en la identificació, extracció i desenvolupament de biomolècules d’origen animal, que es transformen en productes d’alta qualitat per a la indústria farmacèutica, nutricèutica, veterinària, de nutrició animal i agrícola. Compta amb un equip de més de 300 professionals, 9 centres de producció al món i venen a més de 80 països.

 

BioIbèrica confia el servei de restauració de les seves noves oficines corporatives a SERHS Food

 

Històrica vinculació amb SERHS

SERHS Food ja realitza el servei d’alimentació que la companyia té a la planta de Palafolls des de fa més de 25 anys. A Esplugues, el menjador de personal destaca per la seva oferta de producte healthy, amb menjar equilibrat en base a la dieta mediterrània i diferents opcions de bufet. Prima la satisfacció individual de cada usuari oferint diferents dietes segons les seves necessitats. També està previst es portin a terme coffee breaks, dinars de treball i altres esdeveniments propis. La visió sostenible de l’activitat, molt arrelada a Bioibèrica, ha estat molt present en el servei en aspectes com la instal·lació de fonts d’aigua, consum de productes km0-ecològics i utilització de material d’un sol ús bio-compostable, entre altres accions.

En aquest sentit, els plats de cinquena gamma d’Eudec, utilitzats com ajuda a la cuina i que estan elaborats a la cuina d’alt rendiment de SERHS Food a Mataró, son un bon exemple -un ingredient més- també en eficiència i reducció d’impacte en CO2 (3 cops menys consum elèctric que cuina tradicional), minimització de residus (safata 100% reciclable) i optimització del malbaratament alimentari, evitant mermes. SERHS Food compta amb més de 40 d’anys de trajectòria i un equip de 2550 treballadors i és la primera i única empresa de restauració col·lectiva de l’Estat espanyol certificada en la norma FSSC 22000 de seguretat alimentària.

SERHS Projects ha participat en el nou projecte d’oficina; sobretot aportant la seva experiència i professionalitat en l’adaptació del nou espai del menjador, aplicant els darrers criteris i normativa de seguretat higiènico-sanitaris.  Amb les noves instal·lacions, la companyia biomèdica aposta per una cultura de treball oberta i col·laborativa, a més de promoure la flexibilitat, les dinàmiques d’equip i la innovació. Les instal·lacions compten amb un disseny actual i atractiu, i reflecteixen la marca Bioibérica a través dels colors, les formes i els elements arquitectònics aplicats.

SERHS Projects és especialista en el desenvolupament i execució de dissenys funcionals de cuines professionals i zones de restauració adaptats a la normativa vigent. Especialitzats en el disseny de cuines industrialsbufets de cuina originals, barres de bar i show cooking pels sectors de l’hostaleria i les  col·lectivitats, ofereix també solucions completament a mida per a empreses com BioIbèrica.