SERHS Projects ha realitzat el projecte i instal·lació de la zona de bufet per l’hotel SUNEO CLUB COSTA BRAVA 4* de LLoret de Mar.

SERHS Projects implementa la qualitat, modernitat i personalitat dels seus materials al projecte de restauració de la zona de bufet de l’Hotel Suneo Club Costa Brava 4* de Lloret de Mar.

Barra de Bar Hotel Suneo Club Costa Brava · Lloret de Mar

En els diferents espais de treball de tots els projectes destaquem:

  1. Disseny. Apostem per la qualitat, la fiabilitat, l’ergonomia, el servei i el disseny de materials personalitzats pel teu projecte. Utilitzem materials exclusius per oferir el teu bufet per hotel la personalitat que mereix. Una moderna estructura d’acer inoxidable, Silestone blanco i frontal de fòrmica blanca, i una il·luminació als baixos d’estructura de LED. Un àrea singular i adaptada a totes les necessitats del teu client, que la convertiran en una de les zones més apreciades i confortables de l’Hotel Suneo Club Costa Brava.S’ incorporen la zona de show cooking i els bufets de fred, calent, postres i esmorzars.  Per poder donar un millor servei de cuina en viu als clients incorporem un espai de show cooking més ampli i espaiós, on l’ acer inoxidable és la base de tota la instal·lació.
  2. Materials. Destaquem els següents acabats de qualitat en el projecte de restauració del bufet:
    • sobretaula de silestone blanca
    • frontal de fòrmica blanca
    • sòcol de contorn amb il·luminació LED que aporta innovació i profunditat a l’espai de bufet.

    S’implementen pantalles de vidre planes amb estructura d’acer inoxidable, que permet l’excel·lència en la conservació i neteja higiènico-sanitària del mobiliari.

Singularitat, disseny, innovació i qualitat són la base de tots els projectes i del seu equipament per qualsevol espai de cuina industrial.

Continua llegint el projecte aquí

Veure el projecte