Can Jalpí és una antiga casa pairal de les més notables de la zona, a finals del segle XIX va ser modificada adquirint l’aspecte de castell que té actualment amb un marcat estil eclèctic i romàntic. Des d’aquell moment s’ha convertit en un referent per a celebrar esdeveniments de tot tipus, però sobretot casaments i banquets.

Els caps de setmana de Maig, Juny, Juliol, Setembre i bona part d’Octubre, el ple de parelles que escull el Castell Jalpí per celebrar-hi el seu casament, és absolut. Ubicat al municipi d’Arenys de Munt, al cor del Maresme i a poc més de 30km de Barcelona, el castell compta amb un llac de 5.000m2, i 2.500m2 d’edifici envoltats de jardins. La seva excepcionalitat l’ha convertit en un espai molt valorat per a la celebració de casaments però també per a molts altres esdeveniment com ara reunions d’empresa, presentació de productes, concerts o localitzacions per rodatges.

El seu entorn, rodejat de bosc i l’espectacular llac, creen un marc immillorable pel reportatge dels nuvis i sessions fotogràfiques del casament.  L’espai disposa de majestuoses estances i totes les seves sales aporten una gran polivalència i capacitat, com la sala August Borràs amb capacitat per a més de 300 comensals. A l’exterior, el pati d’armes és la localització perfecte per a la celebració de cerimònies civils, aperitius i nits sota les estrelles.

Tanmateix, el Castell Jalpí és una finca extremadament adaptable, tant per celebrar-hi grans casaments com per enllaços recollits i familiars. Aquesta gran versatilitat també fa que el castell tingui sempre una alternativa en cas d’inclemències meteorològiques.

Castell Jalpí, el racó ideal per a casaments d’ensomni al cor del Maresme

Al castell, des de fa anys hi ha ubicada la cuina d’alta gastronomia d’ARCS Catering uns fogons influenciats pel mar  Mediterrani i el Parc Natural del Montnegre on preparen les millors especialitats basades en la cuina de proximitat. Tots els plats estan elaborats amb productes frescos, de temporada i de la millor qualitat del mercat.

El Castell Jalpí, ofereix doncs, l’atractiu i la polivalència necessària per realitzar un casament d’ensomni i viure una experiència única en un entorn privilegiat. La resta de la màgia i el record dels moments viscuts, els posaran els nuvis i els convidats que, tancaran el cercle perfecte d’una nit inoblidable.

Visita www.castell-jalpi.com