ECOProjects ha estat una de les escollides entre les més de 120 candidatures a 19 categories possibles.

La marca ECOProjects de SERHS Projects ha estat escollida finalista dels premis Hot Concepts, organitzats per la revista especialitzada Restauración News.

La cerimònia de lliurament dels Hot Concepts, que aquest 2021 arriben a la seva majoria d’edat, es va celebrar el passat 1 de juliol al teatre Goya de Madrid. Aquests prestigiosos guardons impulsats pel grup de comunicació Peldaño, són una gran alegria per l’univers del foodservice, segons han manifestat diversos líders de el sector i destacats patrocinadors de l’esdeveniment.

En concret, la selecció de la marca de sostenibilitat i eficiència energètica de SERHS Projects, ECOProjects by SERHS ha estat seleccionada  a la categoría de Projecte de Cuina Professional, al costat dels també finalistes Projecte de Cuina Restaurant Torre de Sande (by ATRIO) de Sarprix Extremadura i la Taberna Pedraza de Maquinaria Pinar. Justament ha estat aquest darrer projecte el guanyador de la categoria aquest 2021. La nostra més sincera enhorabona!!!

La proposta de SERHS Projects per a la categoria de Projecte de Cuina professional venia en col·laboració amb el nostre partner Mareno, i les seves solucions Power Guardian i MyTutor. Aquest projecte ha estat reconegut per promoure un sistema de gestió del consum d’electricitat i control de la salut i manteniment de la cuina. Això comporta una cuina connectada, intel·ligent, segura i funcional, el que anomenem una cuina d’alta eficiència: amb aquest sistema és possible estalviar fins a un 45% de l’electricitat consumida. A més s’aconsegueixen eliminar els temps de parada de màquina per mal funcionament.

· Pots llegir més sobre aquest projecte a l’article Les 8 diferències d’una cuina eficient energèticament.

HOT CONCEPTS, referent al sector de l’hostaleria

“Vive el reencuentro” ha estat el lema d’aquesta edició, en uns guardons que s’han rebatejat com els Òscars de la Restauració.

Hot Concepts compta amb 19 premis per guardonar els millors en les següents 19 categories: Servei Ràpid, Casual Dining, Fine Dining, Trajectòria, Revelació, Col·lectivitats, Restauració a Hotels, Disseny, Restauració per Viatgers, Restauració a Centres Comercials, Innovació, Gestió Empresarial, Empresari/a de l’Any, Directiu/va de l’Any, Màrqueting, Tecnologia, Sostenibilitat i RSE, Projecte de Cuina Professional i Màquina de l’Any. A més, l’organització es reserva, com és tradició, l’elecció del ‘Hot Concept Honorífic’.

Més informació dels guardons a restauracionnews.com/hot-concepts.

La gala de lliurament dels premis ha comptat amb la presència de responsables de les principals cadenes de restauració organitzada, de la restauració en hotels, de col·lectivitats i els més importants proveïdors d’alimentació, begudes, equipament i maquinària, així com alguns dels ambaixadors de marca més importants del sector.

Felicitats a l’organització, a tots els guanyadors i als finalistes!

 

Visita www.serhsprojects.com