El Clúster Foodservice ha facilitat una nova reunió de co-innovació B2B entre dos dels nostres associats per tal d’estudiar vies de col·laboració i sinèrgies de benefici mutu. En aquest cas, la trobada ha estat entre SERHS Food i GB Foods.

La reunió sorgeix de la voluntat de GB Foods d’introduir-se en el món de la restauració per a col·lectivitats escolars, i de la necessitat de SERHS Food d’adaptar-se a la nova normativa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que incrementa el nombre de plats amb proteïna vegetal que se serveixen a les escoles.

Aquest repte ens servirà per poder introduir plats a les nostres escoles i poder potenciar el consum de llegums i intentar-ho fer d’una manera sostenible i donant varietat, que no sempre sigui menjar la mateixa llegum de la mateixa manera.

Lourdes Català, responsable del Departament de Dietètica de SERHS Food

Sóc un convençut que quan treballem conjuntament varies empreses unifiquem necessitats, ens entenem, i sobretot entenem el client. És molt enriquidor tenir aquestes trobades i poder desenvolupar propostes conjuntes perquè nosaltres tenim un gran coneixement de la part industrial i crec que podem ser una bona solució pel sector i donar suport així a l’alimentació infantil.

Ricardo Clavel, marketing manager de GB Foods.

 

+ a www.serhsfood.com