Aquest 2020 està sent un any complicat donada la complexitat que ha suposat la situació d’alarma generada arran del COVID-19: mesures sanitàries de distànciament, màxima higiene als comerços, bars, restaurants i hotels, i sobretot vèncer la por davant una pandèmia d’abast mundial.

Després del confinament, els consumidors, malgrat l’austeritat, necessiten tornar a la “normalitat”. Això sí, amb el compliment de totes les garanties sanitàries. Les vacances seran majoritàriament nacionals; el premi: una escapada o un bon àpat.

El contacte físic ha quedat limitat i cal trobar solucions creatives per oferir els nostres serveis. Si sabem avançar-nos a les necessitats del client, aconseguirem millorar la seva experiència.

El consum per part del client cada cop és més conscient, més responsable i més compromès amb la sostenibilitat.

La tecnologia ens ajuda a simplificar el negoci; per seguir oferint el nostre servei, ja que som persones tractant amb persones. Des de GourmeTIC us proposem la mínima inversió i per a una reducció de despeses globals.

 

La fase d’alarma ha estat molt dura pel sector, i no ens podem relaxar. Si posem les bases ara, estarem preparats per properes temporades!

Aquesta situació ens obre oportunitats per adaptar el nostre negoci a la nova normalitat i diferenciar-nos dels establiments del sector:

GourmeTIC, tecnologia per a restauració

Veient les necessitats del sector, SERHS Serveis posa a l’abast dels professionals del canal HORECA GourmeTIC by SERHS. La nostra missió és escoltar les necessitats tecnològiques de bars, restaurants, cafeteries i hotels per assessorar-vos en trobar les millores solucions per a augmentar les vendes i fer disminuir les despeses. Solucions que passen des d’un maquinari específic per a la gestió de restauració com ara TPV o calaixos per a la gestió d’efectiu, serveis de Wifi Socialcomunicació digital (web, xarxes socials, email màrqueting, etc.) i un amplíssim ventall d’opcions que apareixen contínuament en el mercat, sobretot en models SaaS (pagament per ús).

La nostra màxima és que els professionals de l’hostaleria es puguin dedicar al seu negoci, i la nostra missió és que no perdeu més temps que l’estrictament necessari en la tecnologia.

 

+ a www.gourmeticbyserhs.com