SERHS Projects presenta ECOProjects by SERHS, la seva nova marca comercial que aposta per l’eficiència energètica i la sostenibilitat en els seus projectes d’hostaleria i restauració.

SERHS Projects té el ferm compromís de desenvolupar la seva activitat, en tots els camps d’actuació, de manera sostenible, realitzant una gestió racional de tots els recursos implicats. El model de negoci de totes les empreses que formen SERHS ha vist incorporat aquest criteri d’acció com una peça essencial, no només com a principi o compromís que s’ha de seguir per a la sensibilització mediambiental, sinó com a part integrant del procés de de gestió de la pròpia cultura empresarial. Desenvolupem actuacions i promovem mecanismes que han permès avançar sota criteris de sostenibilitat en el camp de la preservació mediambiental.

EcoProjects · Projectes sostenibles per a l'hostaleria i la restauració

A cadascun dels projectes d’hotels, restaurants, cafeteries i col·lectivitats que realitza SERHS Projects, s’assessora als clients perquè apliquin nous sistemes que permetin no només una millora de la seva política de medi ambient, sinó també un estalvi considerable de costos d’implantació i manteniment dels equips dels seus espais. A SERHS Projects es treballa amb marques punteres en contínua innovació en el desenvolupament dels seus equips i a la recerca de nous sistemes i mecanismes compromesos amb el major rendiment i el menor impacte mediambiental.

Amb ECOProjects, es dóna una guia per analitzar l’eficiència dels principals espais de l’hostaleria i la restauració, així com els principals elements consumidors de recursos com poden ser els serveis d’il·luminació, climatització, espais de cuines i buffets i servei d’aigua. En aquest sentit, SERHS Projects i SERHS Equipments amb una selecció de productes ECO, presenten solucions reals a aquesta problemàtica.

A la botiga on line de SERHS Equipments es disposa d’una àmplia selecció de productes, mobiliari i maquinària per a hostaleria, per fer el teu negoci molt més eficient:

  • Amb facilitats de pagament sense interessos, a 3, 6 o 12 mesos
  • Zona OUTLET amb articles de fins el 60% de descompte

I si necessites un projecte a mida per a una cuina professional, bufet o showcooking sostenible i eficient no dubtis en contactar amb SERHS Projects i demanar un pressupost sense compromís!

Visita www.serhsprojects.com