OryonUniversal i SERHS Serveis un nou acord de col·laboració estratègic per PIME’s i Startups.

Oryon Universal i SERHS Serveis STARTUPS

OryonUniversal i SERHS Serveis dissenyen un nou pla de col·laboració estratègica de negoci que permet oferir als seus clients un servei 360º en matèria de consultoria i gestoria per a PIME’s i Startups.

Uneixen esforços per a garantir la tranquil·litat, confiança i èxit a l’àmbit de consultoria de petites i mitjanes empreses i startups. Un nou pla estratègic de negoci que permet acompanyar el CEO en la definició del seu negoci perquè s’esdevingui un èxit en el seu sector. Permetem que es dediquin a allò que realment els importa, fer créixer el seu negoci.

 

OryonUniversal és una empresa especialitzada en la consultoria estratègica, innovació i desenvolupament de negoci i finances, que, amb aquesta nova aliança, podrà completar tot el servei de consultoria amb els següents serveis transversals que els oferim des de la divisió de serveis de SERHS, SERHS Serveis.

Faran créixer conjuntament els equips de negoci, formar-los i preparar-los per fer front a tots els reptes que se’ls presentin en el desenvolupament de qualsevol empresa. Tràmits i gestions laborals, amb l’agilitat, confiança i innovació tecnològica que avui dia requereix qualsevol pla de negoci. Amb el desenvolupament i execució d’eines de control que permeten oferir els millors serveis d’administració i gestió de personal.

SERHS Serveis integrarà tota l’administració jurídica per preservar la màxima garantia legal de les empreses, davant qualsevol iniciativa empresarial.

La seguretat, personalització i confidencialitat seran els valors fonamentals que des de OryonUniversal i SERHS Serveis s’oferiran en la gestió de la comptabilitat dels negocis. L’experiència conjunta permetrà projectar i gestionar la planificació econòmica i financera de petites i mitjanes empreses.

Estem al servei dels màxims responsables per ajudar a prevenir, eliminar o minimitzar qualsevol risc que és o podria ser-hi present a l’àmbit laboral, gràcies al servei integral de consultoria de prevenció de riscos laborals. Un concepte molt rellevant del que prendre consciència, i que ens permetrà incrementar l’índex de productivitat actual de les empreses.

Per completar l’engranatge, s’ofereixen conjuntament packs d’assegurances adaptats a les necessitats específiques de cada línia de negoci, i d’acord a les necessitats puntuals de cada tipus d’empresa.

L’acord fiançarà la relació d’emprenedoria i inversora a tot l’ecosistema d’empreses catalanes, donada l’especialització de OryonUniversal i SERHS Serveis en la regió.

L’acord permet, al mateix temps, col·laborar en la identificació de startups tecnològiques d’interès amb la finalitat d’ajudar-les a créixer i dotar-les de tot el suport que necessiten en matèria de finançament, tecnologia i desenvolupament industrial.

SERHS Serveis aportarà, per la seva banda, la seva tecnologia i experiència amb partners tecnològics de renom, amb els que durant aquests anys han participat en la projecció de grans projectes de tecnologia i digitalització.

Aportarà tota l’experiència i capital humà que durant més de 40 anys s’han fiançat i situat com a perfils de grans professionals, en tot el recorregut de la marca.

Més sobre Oryon Universal

OryonUniversal és una empresa especialitzada en Consultoria d’Innovació i Estratègia de negoci amb la finalitat de connectar Grans Corporacions amb Startups, interessades en descobrir noves oportunitats de negoci. Ofereix serveis de Coach i acompanyament en totes aquelles àrees que qualsevol emprenedor pugui necessitar, en les seves diferents fases de creixement.

S’ofereix un servei de consultoria integral amb l’objectiu de convertir-se en el company de viatge de l’emprenedor fins aconseguir inversió pel seu negoci i, un cop aconseguida, fins a la seva consolidació.

Més sobre SERHS Serveis

SERHS Serveis neix com a divisió de SERHS, on el seu àmbit d’actuació són els serveis de gestoria, tecnologia i ciències de la informació, així com la creació i execució de projectes de cuines professionals pel sector de l’Hostaleria i la Restauració.

Amb més de 100 professionals al front, SERHS Serveis disposa d’una cartera de més de 3.000 clients que ho confien en els serveis transversals que s’ofereixen i, amb tota la tecnologia, transparència i coneixement com a trets diferencials del seu negoci.

Fes click aquí per veure el video