Des de mitjans de març fins al maig, SERHS Food ha multiplicat per quatre el nombre de monoracions individuals servides als usuaris del Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD). S’ha arribat a les més de 50.000 les que s’elaboren setmanalment a la Cuina d’Alt Rendiment (CAR) de Mataró.

El nombre de centres gestionats s’ha incrementat del sis al mes de març (Granollers, Badalona, Platja d’Aro, Barcelona, Santa Coloma…) als més de 17 centres nous que s’han incorporat al servei com Lloret, Blanes, així com els hospitals de campanya de Barcelona, Lleida, entre altres, i alhora els que han vist multiplicades les seves necessitats.

El servei d’àpats socials a domicili de SERHS Food, pioners i referents en aquest àmbit, té com a finalitat proporcionar benestar nutricional, físic i social a persones en situació de dependència o vulnerabilitat. El servei consisteix en la preparació i lliurament d’àpats equilibrats i saludables, amb el control de dietistes, adaptats a cada persona i presentats en adequades condicions de qualitat i seguretat alimentària a casa de cada persona que rep un contacte i assessorament personalitzat. La individualització de les dietes, la seguretat alimentària, la varietat de plats cuinats (més de 130 amb 10 dietes combinables) i el contacte amb els usuaris son parts fonamentals del SAD que presenta una gran perspectiva de desenvolupament amb condicions especials de preus per a entitats socials o fundacions.

SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva certificada a Espanya amb la norma FSSC 22000 de màxima seguretat alimentària.

Serhs-Food-SAD

Visita www.serhsfood.com/