L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, Fundació Dr. Pifarré, i SERHS Food han renovat l’acord de col·laboració que mantenen les dues entitats des de fa uns anys per promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica i la formació en recerca en l’àmbit de les ciències de la salut, principalment a Lleida.

 

SERHS Food + IRB Lleida

ORIOL VALMAÑA PI, Director Operacions Health SERHS Food

 

SERHS Food des de fa més de 40 anys ha mostrat un especial compromís amb la societat i l’entorn econòmic i social. En el cas de Lleida, l’empresa té una especial implantació que recentment s’ha incrementant amb la gestió del servei d’alimentació de nous centres com l’Hospital de Salut Mental i el Centre Assistencial d’Almacelles de Sant Joan de Déu Terres de Lleida i que s’han afegit al complex sociosanitari de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV) i l’Hospital de Santa Maria. En l’àmbit de l’educació SERHS Food du a terme el servei d’alimentació, des de fa més de 4 anys, del Col·legi Claver Raimat (Jesuïtes Lleida) de més de 1.300 alumnes, centre de referència al territori.

 

IRB Lleida + SERHS Food

IRB Lleida

 

L’IRBLleida també dona suport als grups de recerca que treballen a la Universitat de Lleida i al Sistema Sanitari Lleidatà, per investigar sobre malalties rellevants com càncer, ictus, esclerosi múltiple, diabetis, pleura, envelliment, sistema nerviós, sistema cardiovascular, trastorns i infeccions respiratòries, trastorns mentals, entre altres. Compta amb gairebé cinc-centes persones relacionades amb la recerca, i aglutina la investigació biomèdica a Lleida, tant de l’àmbit sanitari com de l’àmbit universitari. Des de que es va instaurà, en l’any 2004, l’activitat científica de l’IRB Lleida s’ha multiplicat i té el suport de més de cent seixanta empreses i entitats lleidatanes, amb l’ajut de les quals la recerca dels seus grups ha donat importants fruits, doncs ha permès entendre millor aquestes malalties i millorar el seu diagnòstic i  tractament.

 

+ a www.serhsfood.com