SERHS Projects, dissenya projectes únics per a espais únics, i així ha estat com Sala de Despiece ha aconseguit reprendre el concepte de bar de tota la vida en ple centre de Madrid.

Sala de Despiece SERHS Projects Madrid

Sala de Despiece és un espai de restauració ubicat a la castissa i popular zona de Chamberí, de tot just 90 metres quadrats. Es tracta d’un espai del “dissenyador gastronòmicJavier Bonet. Aquest mallorquí de naixement, aconsegueix anar per davant de l’experiència gastronòmica convertint les seves propostes en tota una festa per als afortunats que les degusten. seu encert empresarial ha estat combinar a la perfecció els aspectes i ensenyaments més espectaculars i tradicionals de les més diverses cuines i sales de el món per les quals ha passat.

L’oferta que presenta Sala de Despiece és una oferta senzilla, on la matèria primera de carnsverdures i peixos és de les millors, cuidades i cuinades amb una calidesa i senzillesa a gust de tothom. Sala de Despiece acull a aproximadament 300 clients diaris cada dia preparats per degustar plats tradicionals amb tocs urbanites i cuidats i mimats a el màxim detall.

Sala de Despiece SERHS Projects Madrid

El client es converteix en el principal espectador de tot el que passa a Sala de Despiece, i és un membre més de tot l’equip que se senti a gaudir de l’experiència de el lloc.

La instal·lació portada a terme per SERHS Projects, consisteix en una gran barra central de deu metres, destinada a, especejament, elaboració, presentació i exhibició dels productes, i de treball conjunt de tot l’equip. El més destacat i apreciat és l’objectiu que s’aconsegueix en compartir espai i menjar.

L’acer inoxidable en tots els espais de treball constitueix un dels principals materials en l’execució del projecte, aportant la innovació, flexibilitat i qualitat higienicosanitària que es requereix en una instal·lació de l’alçada de Sala de Despiece.

Així mateix, tota la maquinària hostalera que s’implementa disposa dels més alts estàndards de qualitat, servei i disseny, així com els màxims nivells d’estalvi energètic en benefici de l’espai de restauració i de la preservació de l’entorn.

Visita www.serhsprojects.com