SERHS Distribució i Logística assoleix l’adjudicació de varis concursos públics de subministrament de productes d’higiene industrial, fruites i verdures fresques, alimentació seca, carn i peix.

Pel que fa referència als Paradors Nacionals, SERHS Distribució signa un contracte de col·laboració pel subministrament de fruites i verdures fresques amb la majoria dels seus establiments de la part oriental peninsular.

També gestionarà el servei d’alimentació seca i peix a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell.

Dins el marc de col·laboració amb els Serveis Públics d’Acció Social de Catalunya, subministrarà fruites i verdures a les 4 residències que gestiona l’entitat, a més, també oferirà el servei de carn a una d’elles, la de Sant Hilari de Sacalm.

Finalment s’ha signat el contracte amb la Residència d’Avis l’Atzavara de Sant Joan de Vilatorrada pel servei de fruita i verdura fresca, alimentació seca i higiene industrial.

SERHS Distribució, referent en la distribució per al canal HORECA

La disposició de més de 5.000 articles en tres temperatures (ambient, refrigerat i congelat), el rigor i excel·lència en el servei al client gràcies al compromís dels més de 600 empleats i col·laboradors, la presencia de 15 plataformes logístiques en el territori estatal, una flota de més de 300 vehicles i l’alt nivell de digitalització de la companyia, fan que un any més, SERHS Distribució consolidi i reforci la seva presència en el sector de la restauració social i hotelera.

 

+ a www.serhsdistribucio.com