SERHS Distribució inicia la comercialització d’una de les cerveses internacionals més demandades del nostre país, la cervesa Carlsberg. La trobareu en format barril de 30 litres i a partir d’aquest Setembre disposarem de la resta de formats.

 

El Grup Carlsberg és una empresa danesa d’elaboració de cervesa fundada el 1847 per J.C.Jacobsen. La seva seu central està situada a Copenhaguen, Dinamarca. Les principals marques de l’empresa són la cervesa Carlsberg (anomenada així pel fill de Jacobsen, Carl), la infusió Tuborg, Kronenbourg, Somersby cider, la cervesa més venuda a Rússia Baltika, la belga Grimbergen abadia i més de 500 cerveses locals.

Després de fusionarse amb el conglomerat noruec Orkla ASA el gener 2001, Carlsberg esdevingué la cinquena cerveseria més gran en el món i és el principal venedor de cervesa a Rússia amb aproximadament el 40 percent del mercat. El 2009 Carlsberg estigué en la cuarta posició emprant al voltant 45.000 persones.

Carlsberg és la principal marca de cervesa en el portfoli de productes (més de 500 marques). La cervesa pilsener té un 5% d’alcohol i es distribueix a 140 mercats. Són conegudes les marques Carlsberg Lager, Carlsberg i Carlsberg Pilsner.

 

+ a www.serhsdistribucio.com