SERHS Solidari va néixer amb el propòsit de col·laborar amb les causes socials que afecten al nostre entorn més proper i que sovint ens toquen de prop a molts de nosaltres.

Actualment el programa consisteix en realitzar una donació trimestral a una entitat sense ànim de lucre i que estigui compromesa amb la situació actual. L’aportació prové dels productes que marquem amb el segell de SERHS Solidari. Donem part del marge comercial obtingut de la seva venta a l’entitat corresponent.

Aquest trimestre col·laborem amb Pallapupas:

BUSCA EL SEGELL DE SERHS SOLIDARI I COL·LABORA AMB PALLAPUPAS:

Ajudem a que l’estada a l’hospital dels més petits  sigui el més humana possible!

Riure ara és més necessari que mai!

Pallapupas

L’associació Pallapupas va ser fundada l’any 2000 sota el lema: Riure omple de vida!, i des de llavors porta treballant en l’àmbit sanitari amb un únic objectiu: millorar l’estat físic i emocional dels més petits i de les persones grans ingressades en els hospitals, així com de persones amb malalties mentals.

Mitjançant intervencions artístiques personalitzades, realitzades per actors i actrius professionals, i amb la total col·laboració del personal sanitari, omplen els espais de vida a través del riure, ajudant als pacients a relaxar-se i distreure’ls del procés de la seva malaltia.

Els Pallapupas acompanyen l’infant abans, durant i després de la intervenció quirúrgica, convertint aquest record en una experiència agradable i positiva pel nen i per la seva família.

Amb la seva tasca contribueixen a la humanització dels processos hospitalaris i a la prevalença del subjecte per sobre de la malaltia mentre duri aquest procés, un dels objectius del món sanitari com a distintiu de qualitat i professionalitat.

 

+ a www.serhsdistribucio.com