Des de l’hospital temporal de la Fira de Barcelona, hotels i centres de Sabadell, Blanes, Lloret, Calella, Granollers, Lleida fins a l’ampliació i extensió del servei d’atenció domiciliària (SAD) a un gran nombre de municipis catalans, són els principals usuaris d’aquest servei i producte adaptat a cada requeriment concret tant a nivell de dietes, com de distribució logística.

Davant el moment excepcional que està vivint la restauració col·lectiva i la necessitat de donar servei d’alimentació en centres sanitaris, hospitals de campanya o instal·lacions especials, SERHS Food que compta amb l’experiència de més de 40 anys ha implantat aquesta línia d’activitat d’emergència per Ajuntaments, entitats d’atenció social per a persones vulnerables, centres sanitaris i personal operatiu d’emergències. S’han reforçat les mesures de prevenció i control pel covid-19 en tots els centres de gestió o elaboració.

En la Cuina d’Alt Rendiment (CAR de Mataró, Barcelona) es preparen plats de 5a gamma, refrigerats o congelats, en monoracions o multiporcions amb la màxima seguretat alimentària i sota el control dietètic de cada tipus d’usuari, clau per al seu nutrició individual i salut. Els menús basats en la dieta mediterrània es presenten per dinar, sopar o en règim de pensió completa, no incorporen conservants ni edulcorants. Només es cuina amb oli d’oliva o alt oleic i ingredients naturals. SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva d’Espanya que compta amb la certificació FSSC22000 de seguretat alimentària.

CAR-Serhs-Food

Veure en premsa:

https://www.lavanguardia.com/local/maresme/20200401/48259401747/serhs-food-linea-menus-emergencia.html

https://mataroaudiovisual.cat/noticia/societat/serhs-food-col%C2%B7labora-amb-els-ajuntaments-garantir-menjar-saludable-col%C2%B7lectius

Visita www.serhsfood.com/