SERHS Food consolida les màximes certificacions en qualitat, seguretat alimentària i medi ambient.

Des del mateix origen de l’empresa fa més de 40 anys, els eixos de la qualitat i la seguretat alimentària formen part de la piràmide de valors com uns dels aspectes estratègic fonamentals de l’activitat. L’entrada en funcionament de la Cuina d’Alt Rendiment de Mataró  (C.A.R.) va ser una fita important per avançar també en la sostenibilitat i eficiència energètica en tots els cicles de producció.

SERHS Food consolida les màximes certificacions en qualitat, seguretat alimentària i medi ambient

En aquests moments, SERHS Food està certificada com a primera i única empresa de restauració col·lectiva de l’Estat espanyol, en la Cuina d’Alt Rendiment, en la norma FSSC 22000 v5 i que també compta amb la ISO 9001:2015 sobre qualitat i la ISO 22.000:2018 sobre seguretat alimentària.

La gestió del servei d’alimentació de l’Hospital Sant Jaume de Calella que desenvolupa SERHS Food des de fa prop de 20 anys disposa de la certificació en la norma ISO 22.000:2018, així com també la ISO 14001:2015 sobre aspectes mediambientals.

També en l’àmbit hospitalari la gestió alimentària que es duu a terme al complex sanitari de l’Hospital Arnau de Vilanova (Lleida) està certificada en la ISO 22.000:2018 que acredita la màxima seguretat alimentària en els seus processos.

Aquestes normes internacional i les noves versions de cada una implica una gran millora en els processos a considerar en cada una i que van des de l’anàlisi de riscos i oportunitats (DAFO’S), a la introducció de noves accions com el Food Defense o el Food Fraud, fins a la millora en comunicació interna i externa. El departament de qualitat i dietètica de SERHS Food, format per un equip especialitzat i multidisciplinari de llarga trajectòria, ha estat el responsable d’aquesta important gestió.

 

+ a www.serhsfood.com