SERHS Food continua la seva implantació en l’àmbit sanitari a les Terres de Lleida, en aquesta ocasió de la mà de nou de Sant Joan de Déu, amb la gestió de l’Hospital de Salut Mental (Adults i infanto juvenil). Recentment, el passat mes de febrer, SERHS Food ja va ser l’empresa adjudicatària del servei de restauració de Sant Joan de Déu Terres de Lleida – Centre Assistencial d’Almacelles que dona servei a unes 400 persones diàries.

L’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida forma part del projecte d’assistència integral en Salut Mental Infanto-Juvenil, Salud Mental en persones amb discapacitat intel·lectual i l’atenció al Trastorn Mental Greu en adults que l’Orde planteja per a la província de Lleida, abordant patologies des d’una perspectiva integradora bio-psico-social i espiritual, i amb la visió de continuïtat dels processos assistencials. L’Hospital d’adults té una capacitat de 130 places i el de dia infanto juvenil de 30 places, a part dels serveis complementaris que ofereix.

SERHS Food desenvoluparà el servei d’alimentació des de juny del 2020 adaptat a cada tipologia de dieta prescrita segons els criteris nutricional de l’equip de dietistes basat en les bases de la dieta mediterrània, saludable, equilibrada i sostenible. Compta amb més de 40 d’anys de trajectòria i un equip de 2550 treballadors i és la primera i única empresa de restauració col·lectiva de l’Estat espanyol certificada en la norma FSSC 22000 de seguretat alimentària. Amb aquesta nova incorporació fa créixer el seu posicionament a les Terres de Lleida on gestiona l’alimentació de grans centres com el complex sociosanitari de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), l’Hospital de Santa Maria i l’Institut de Recerca Biomèdica Per altra part, en l’àmbit de l’educació SERHS Food desenvolupa el servei d’alimentació, des de fa més de 4 anys, del Col·legi Claver Raimat (Jesuïtes Lleida) de més de 1.300 alumnes, centre de referència al territori.

SERHS Food i l'ambit sanitari

Visita www.serhsfood.com/