Project Description

L’aventura de la SERHS a l’Harmony of the Seas

De Barcelona a Nàpols, passant per Roma, per celebrar els 40 anys de la SERHS.

 

Durant els anys 2015 i 2016, la SERHS celebrava el seu 40è aniversari amb Nits de la SERHS, concerts al Castell Jalpí i un creuer commemoratiu. L’aventura del creuer no fou una opció que va venir de nou a la família de la SERHS.

Per exemple, l’any 1979 el viatge de fi de temporada de la, llavors, cooperativa fou pel Mediterrani a bord del transatlàntic Irpinia. Mentre que, al 1988, el creuer de final de temporada tingué com a port de sortida San Juan de Puerto Rico, per iniciar un magnífic perible pel Carib a bord del vaixell Festival, amb escales a Saint Thomas, Saint Marteen, Barbados i Martinica.

 

jordi bagó serhs

I, per celebrar les quatre dècades de treball i esforç de la gent de la SERHS, el vaixell triat va ser l’Harmony of the Seas que, en aquell moment, era el creuer més gran del món.

Així doncs, més de 361 metres d’eslora i capacitat per a més de 5.400 hostes i 2.100 tripulants, van acollir el creuer commemoratiu del 40è aniversari de la SERHS en la que fou l’estrena d’aquesta impressionant ciutat sobre el mar. A la celebració de la corporació a bord de l’Harmony of the Seas van participar més de 200 membres de la família de la SERHS, així com de les seves activitats i de les excursions programades en atracar als ports de Civitavecchia i Nàpols.

 

40 anys de la serhs a l'harmony

La ‘ciutat eterna’ de Roma, la mítica Pompeia sepultada sota les cendres del Vesuvi i l’illa de Capri van ser algunes de les escapades que els viatgers de la SERHS van poder gaudir durant el creuer, que va ser de sis dies i cinc nits. A la sala Dazzles del vaixell, es va celebrar la recepció del passatge de la SERHS, a càrrec del conseller delegat, Jordi Bagó, que va aprofitar l’ocasió per recordar amb emoció els inicis de la corporació i totes aquelles persones que els havien precedit en el temps però que restaven en el record per la seva empremta.

La família de la SERHS va ser de creuer per Mediterrani del 7 al 12 de juny i, la passejada per la història d’aquest mes, és per aquesta aventura compartida en vaixell i per ‘l’aventura’ de més de 40 anys de la SERHS.

 

serhs i els seus professionals