Project Description

Sabies què va posar en marxa la SERHS l’any 1994?

Aquell mateix any, un emblemàtic edifici barceloní seria víctima de les flames

 

Ja som a l’Abril, i ja fa uns mesos que vam emprendre el vol per viatjar -sense pagar –pels darrers 40 anys de SERHS. La “Passejada per la història”d’aquest mes consisteix en volar uns 6.500 kilòmetres, des del SERHS Natal Grand Hotel del Brasil, on érem al març ,fins a Catalunya. La primera aturada serà a Arenys de Munt, on el 1994 es van aixecar els nous 1.276 m2 de la Cuina SERHS. Aquell mateix any, Ramon Bagó, president de SERHS, deia que “el fet diferenciador de la nostra organització no cal buscar-lo en les activitats, ni en el nostre volum de negoci. S’ha de buscar en la nostra especial manera d’entendre l’empresa, en el nostre convenciment que podem crear riquesa amb una actuació humanitzadora i aprofitant tots els avantatges de la cooperació”. Paraules que avui, encara, defineixen la corporació.

Sabies què va posar en marxa la SERHS l’any 1994 Sabies què va posar en marxa la SERHS l’any 1994

La posada en marxa de la Cuina SERHS d’Arenys de Munt va coincidir amb altres esdeveniments importants, encara en la memòria de molts de nosaltres. Sabies què aquell 1994

  1. A Barcelona es va cremar, per segona vegada, el Gran Teatre del Liceu a causa d’una espurna que saltava mentre els operaris treballaven amb un soldador sobre un teló d’acer? El mateix dia de la catàstrofe cultural,es va decidir reconstruir l’edifici sobre el mateix solar en que s’aixecava des del 1847.
  2. La pel·lícula “Belle Époque”, de Fernando Trueba,va ser la segona pel·lícula espanyola de la història guardonada amb l’Òscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa? El llargmetratge, protagonitzat per grans estrelles del cel·luloide com Penélope Cruz o Ariadna Gil,  també va ser reconegut amb 9 Premis Goya i es va consagrar com una de les pel·lícules Made in Spain més premiades.
  3. En territori europeu va entrar en funcionament l’Eurotúnel? Aquesta infraestructura  ferroviària és la que, encara avui, creua el Canal de la Mànega i uneix, per sota del mar, Anglaterrai França en un trajecte de, tan sols, 35 minuts.
  4. Suècia, Àustria i Finlàndia es van incorporar a la Unió Europea? Aquestes entrades van donar lloc a l’anomenada “Europa dels Quinze”. Avui formen part de la UE un total de 28 estats.
  5. En el continent Africà, Nelson Mandela va esdevenir el primer president de raça negra que va encapçalar el poder executiu de Sud-àfrica? Resulta que, a més a més, va ser el primer a resultar elegit per sufragi universal.
  6. Mentre tot això succeïa, SERHS continuava creixent i expandint-se? D’aquí les noves instal.lacions de Cuina SERHS S.L .Avui, SERHS Food, compta amb una Cuina d’Alt Rendiment, ubicada a Mataró. Una nova planta de producció àgil i flexible, amb una extensió de 2.500m2,  que incorpora l’última tecnologia per a la industria alimentària segura i de qualitat.

El temps és capritxós i, avui per avui,  fa que SERHS FOOD sigui l´empresa responsable de tots els serveis de restauració i càtering del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Un recordatori que no podíem passar per alt abans d’acabar la nostra Passejada per la Història del mes d’Abril, quan se celebra un any de la inauguració oficial de la CAR de Mataró de SERHS FOOD.