Project Description

‘SERHS, Persones que inspiren!’: endinsa’t en el nostre ADN

Engega la sèrie de breus trobades amb professionals de la corporació per explicar-vos en primera persona ‘Qui som’ i ‘Com fem les coses’

 

Si una cosa tenen en comú les i els professionals de SERHS és el talent i, ells mateixos, ens explicaran com l’entenen, de quina manera el fan servir a la feina i, fins i tot, quin és el talent compartit entre els seus companys. Sabem que la inspiració és en totes i cadascuna de les persones que formen part de la nostra companyia i confiem en elles per explicar-vos què és la SERHS!

Amb aquest primer ‘capítol’, estrenem la sèrie de breus trobades ‘SERHS, Persones que inspiren!’ que, al llarg dels propers mesos i en primera persona, t’endinsaran en el nostre ADN empresarial a través de diferents conceptes com són el compromís, el treball en equip o l’esforç, entre d’altres. L’objectiu: conèixer millor la SERHS a través d’explicar qui ‘Qui som’ i ‘Com fem les coses’, sense eslògans. El nostres professionals, que són persones a les que la inspiració els arriba de moltes maneres diferents, seran els encarregats de posar sobre la taula tot allò que d’alguna ens defineix com a corporació i que, dia a dia, ens inspira per a fer allò que fem el millor que sabem.

El primer de tots aquests conceptes aborda, a través de la mirada de professionals de les quatre divisions de la corporació,  un d’aquests aspectes – o en llenguatge ‘ADN-ídic’ – un dels nostres marcadors: el del #talent.

 

Cadascun d’aquests ‘capítols’ t’aventurarà en la nostra manera de ser i de fer com a corporació amb propostes audiovisuals originals, espontànies i un pèl improvisades, des de l’òptica d’aquells que, cada dia, fan possible l’èxit de SERHS. Amb una màxima de Pablo Picasso de rere fons que deia una cosa com que ‘La inspiració existeix, però t’ha de trobar treballant’.