SERHS Projects és el responsable del disseny i subministrament del que serà un dels complexos hotelers més emblemàtics de la costa catalana: l’Atzavara Congress Hotel & Spa de 5 estrelles a Santa Susanna, de la cadena AQUA Hotel. Aquest establiment, que té prevista la seva obertura pel 2022, està ubicat en una zona privilegiada de Santa Susanna, a la Costa de Barcelona-Maresme i tindrà una categoria de 5 estrelles. 

SERHS Projects dissenya i executa els espais de restauració de l’Hotel Atzavara a Santa Susanna (Barcelona)

El projecte, concebut per l’estudi d’arquitectura Isern Associats sota la direcció tècnica de Yolanda Vat, disposa de 450 habitacions que van des de les family-rooms a habitacions de luxe amb piscina privada. El complex hoteler comptarà amb tot tipus de serveis premium pels seus clients, com ara un heliport, gimnàs i spa, una galeria de botigues privades amb marques de luxe connectades al passeig de mar, i tot plegat, posant un especial èmfasi en l’oferta gastronòmica. 

La marca SERHS Projects, com a proveïdor de confiança de la cadena AQUA Hotel, és la creadora i subministradora dels espais de cuina i restauració d’aquesta icònica instal·lació.

SERHS Projects dissenya i executa els espais de restauració de l’Hotel Atzavara a Santa Susanna (Barcelona)  SERHS Projects dissenya i executa els espais de restauració de l’Hotel Atzavara a Santa Susanna (Barcelona)

 

L’Hotel Atzavara: un projecte amb tot detall

Segons els seus responsables, el nou Atzavara Congress Hotel & Spa disposa d’uns espais singulars: “està ple de secrets, de racons amagats, que cal descobrir amb pausa per gaudir-los plenament. L’Hotel Atzavara és molt més que quatre paraules en un full. L’Hotel Atzavara serà un món d’emocions on crear noves vivències i nous bons records per al futur.”

Si comencem a desgranar aquests racons singulars, podem desvetllar que a la planta -1 de l’hotel s’ha previst un menjador amb capacitat per a 650 comensals i un show-cooking de 32 metres de llargada. El que serà el principal restaurant de l’hotel, comptarà amb diverses illes de cocció, en les que  s’han disposat vitrines, expositors per a crudités, carn i peix, àpats temàtics o demostracions de postres en viu, per oferir una gran experiència gastronòmica. També s’han previst diversos espais per tal que funcionin com a offices privats, per a què l’experiència dels comensals sigui el més plaent possible. 

La cuina central ha de donar servei a totes les zones de restauració de l’hotel, estarà equipada amb les darreres innovacions tecnològiques i els acabats amb materials de darrera generació. Així, s’han previst tots els detalls per tal que es tracti d’una instal·lació que posi per davant tot el que fa referència a l’eficiència energètica. Les cambres frigorífiques funcionen amb un circuit tancat d’aigua amb glicol, sense gas, governat per un sistema central, que garanteix el 100% del servei i disponibilitat. Aquest sistema permet un control absolut a distància amb la monitorització en temps real de les temperatures, per resoldre d’immediat qualsevol inicidència que es pugui detectar. Així mateix, la cuina central comptarà amb un menjador per al personal amb buffet i llum natural. 

També a la planta -1 de l’Hotel Atzavara s’hi ha previst un teatre-auditori, en el que s’hi realitzaran espectacles. Es tracta d’un espai amb capacitat per a 250 persones i amb tres caigudes per a ubicar-hi  el públic, que podrà gaudir de la vetllada alhora que pren una copa relaxadament al seu bar, amb una barra quadrada i zona de rentat privada. 

A la planta principal de l’hotel, s’hi podrà trobar el bar de la piscina, que donarà també servei de restauració i en el qual s’hi comptarà una cuina per a oferir el millor servei als seus clients i als visitants que accedeixin des del passeig marítim de Santa Susanna. 

En aquesta mateixa planta, també hi trobarem el Lobby Bar, ubicat al costat de la recepció. Donat que tindrà un horari d’obertura molt ampli, està tot insonoritzat i comptarà amb una decoració tematitzada, especialment escollida per aquest espai tan sofisticat. 

A la primera planta de l’Hotel Atzavara, s’hi ubicarà una gran sala de banquets per a 400 persones. Aquest espai, amb espectaculars vistes al Mediterrani, es conceb com una zona altament modulable gràcies als separadors que permeten convertir aquesta sala per a convencions i grans celebracions, en espais més íntims i recollits. Per oferir aquests serveis, es disposa també d’una altra cuina amb la tecnologia necessària per a la regeneració i acabat dels plats que s’hi han de servir, així com la zona pròpia de rentat i per a  l’organització dels cambrers. 

Per a complir amb una oferta de restauració exquisida, l’Hotel Atzavara disposarà també d’un restaurant d’alta cuina, sota la direcció gastronòmica de Romain Fornell. Fornell, nascut a Toulouse, és l’únic cuiner francès en aconseguir una estrella Michelin a França i una altra a l’estat Espanyol (per la cuina del restaurant Caelis de Barcelona). Aquest restaurant, amb cuina vista i d’alta gamma, està projectat a la tercera planta de l’Hotel i tindrà una cabuda d’uns 80-100 comensals. A més tindrà una zona exclusiva amb terrassa i piscina privades per aquells esdeveniments que requereixin de la màxima discreció. 

Sens dubte, un establiment que marcarà la diferència al llarg de la costa catalana!

AQUA Hotel Group

La cadena AQUA Hotel Grup disposa de diversos establiments hotelers agrupats en: 

  • Hotels vacacionals sota la marca AQUA Hotel, com l’Aqua Bertran Park de Lloret de Mar, l’Aqua Silouetthe de Malgrat de Mar,  l’Aqua Montagut Suites, Aquamarina & Spa i l’Aqua Ona Brava de Santa susanna, i l’Aqua Promenade a Pineda de Mar. En gairebé tots ells, SERHS Projects hi ha participat activament en la creació o reforma de les seves cuines i buffets.
  • Hotels urbans amb la denominació Ohla Boutique hotels, situats al centre de Barcelona, com són l’Ohla Eixample i Ohla Barcelona. 

 

+ a www.serhsprojects.com