La Societat ENSISA, responsable de la gestió de les pistes d’esquí de Soldeu El Tarter – GrandValira a Andorra, ha tornat a confiar en l’experiència i professionalitat de SERHS Projects per a l’equipació d’espais de restauració als nous temps i, sobretot, a les noves mesures sanitàries a adoptar davant la pandèmia provocada per la COVID-19.

mampares restaurant covid

En concret, SERHS Projects s’ha encarregat del disseny i muntatge de les mampares de protecció de 18 establiments de restauració de les estacions de Soldeu El Tarter que conformen part del complex de GrandValira. Es tracta d’unes mampares completament personalitzades, fetes a mida per a cada punt de venda i servei, amb l’objectiu de complir amb les mesures higienicosanitàries que es requereixen.

En total s’han dissenyat més de 100 mampares de metacrilat de 3 mil·límetres, que s’han anat muntant de forma completament ajustada en cada establiment per aconseguir la màxima protecció i seguretat, tant per als comensals com per als treballadors dels punts de venda.

La principal particularitat del projecte és que aquestes peces no disposen de juntes que les acoblen, aconseguint així un major efecte de proximitat i calidesa entre els usuaris de les instal·lacions. Això també suposa un major avantatge pel que fa a la higiene contínua de les estructures.

El personal que atén els comensals així com els aliments que es dispensen, estan completament protegits dels aerosols i el contacte directe, ja que les mampares estan termomoldejades, conferint una forma corba a la part superior i als laterals. En ser estructures fetes a mida per a cada situació i servei, les mampares no disposen de peus d’ancoratge, el que els dóna robustesa i estabilitat màximes.

mampares restaurant covid mampares restaurant covid mampares restaurant covid

En confiar en la professionalitat de SERHS Projects, ENSISA ha demostrat un gran esforç per complir amb escreix les mesures requerides per la normativa higienicosanitària que unes instal·lacions de tal magnitud requereixen.

+ a www.serhsprojects.com