SERHS Projects i EUROFRED, un dels seus principals partners, treballen de la mà per oferir la màxima eficiència i sostenibilitat amb la maquinària i equipament integrat en els projectes de cuines industrials que implementen.

Un dels principals valors diferencials i segells de qualitat d’Eurofred és precisament la seva aposta per l’eficiència al seu àmbit d’actuació de la climatització, la calefacció, refrigeració i sector HORECA.

Tots els seus productes incorporen la més avançada tecnologia amb l’objectiu principal de reduir el consum de recursos naturals i afavorir l’eficiència energètica dels equips.

Impulsen el desenvolupament de productes eficients que incorporen gasos refrigerants d’última generació, respetuosos amb el medi ambient i amb un alt nivell d’eficiència energètica.

Un exemple és l’actual llançament d’una gama d’unitats condensadores que operen amb el gas refrigerant R744 (CO2), totalment sostenible i en compliment de la normativa europea FGAS.

Com a part del seu compromís amb el medi ambient, Eurofred va asumir en 2013 el repte d’esborrar tota la seva petjada de carboni. Per això any rere any, calcula i compensa el 100%de les seves emissions de CO2, plantant arbres en zones que han estat  malmeses pels incendis. Al mateix temps han activat varies iniciatives sostenibles, com és la substitució de tota la seva flota de vehicles per híbrids i elèctrics. Una sostenibilitat reconeguda amb el triple segell Calculo, Reduzco y Compenso, atorgat per l’Oficina Espanyola de Canvi Climàtic (OECC) del Ministeri per la Transició Ecològica.

Per la seva part, SERHS Projects integra com a valor principal el ferm compromís de desenvolupar la seva activitat, en tots els camps d’actuació, de forma sostenible, realitzant  una gestió racional dels recursos implicats. La sensibilització i protecció mediambiental es converteix en part integrant del seu procés de gestió com a pilars fonamentals de la pròpia cultura empresarial.

En cada un dels seus projectes de cuines professionals, buffets i showcooking pels sectors de l’hostaleria, la restauració i les col·lectivitats, SERHS Projects assessora els seus clients per implementar nous sistemes que permetin una millora de la política de medi ambient. Treballem amb fabricants punters que es troben contínuament innovant i cercant sistemes que permeten, al mateix nivell, la preservació del medi ambient i l’estalvi al client final.

Un exemple de l’aportació de la nostra política sostenible el trobem en el disseny, projecte i execució del nous espais de cuina dels  hotels que aposten per la nostra marca en la implementació del seu projecte.

Destaquem la central frigorífica amb refrigeració d’aigua glicolada, un sistema de refrigeració indirecta que treballa amb la distribució de fred amb aquest tipus d’aigua, i que permet una gran disminució  de la càrrega de gas refrigerant fluorat que es necessita en el circuit frigorífic pel correcte funcionament dels equips. La refrigeració amb glicol neix com alternativa ecològica a la utilització 100% dels gasos fluorats que causen un gran impacte medi-ambiental.

Aquest nou sistema aporta al projecte de cuina industrial:

  • un cost més baix de manteniment i reparació
  • una bona mesura mediambiental incorporada als projectes de restauració
  • un estalvi energètic considerable

Els nostres projectes aposten pel teu futur

SERHS Projects i Eurofred - Eficiència i efectivitat

Visita www.serhsprojects.com