SERHS Projects és l’encarregada del subministrament d’equips per a la cuina industrial, cafeteria i self-service de l’empresa Leitat a la seva nova seu ubicada a la Zona Franca de Barcelona. Es tracta d’un centre tecnològic privat amb seu central a Terrassa amb més de 110 anys d’experiència en processos d’innovació industrial en els camps de la química, energia, medi ambient, materials, enginyeria i ciències de la vida.

Leitat ha confiat en SERHS Projects per a l’equipament i instal·lació de la seva cuina industrial i el menjador de personal de la nova seu de l’Edifici D-Factory 4.0 situat al Carrer 27, nº 10-16, del sector BZ de la Zona Franca de Barcelona.

L’obra, que va ser adjudicada el passat mes de març i estarà enllestida a principis de juny, preveu la instal·lació d’equipaments i execució de la cuina professional per a l’empresa amb les corresponents cambres fredes, zona de cocció i zona de rentat. A més, com a especialista en solucions per a l’hostaleria i les col·lectivitats, SERHS Projects és la responsable del projecte de cafeteria i self-service per al personal de la nova seu.

SERHS Projects: especialistes en cuines i menjadors d’empresa a mida

Des SERHS Projects proposem equipaments i projectes amb solucions completes per a empreses, escoles i centres educatius, a més de projectes per a l’hostaleria i les col·lectivitats. Projectem instal·lacions com cuines professionals i bufets completament a mida, segons les necessitats i possibilitats de cada client, per a menjadors corporatius o escolars. Ens encarreguem de la realització del projecte, la instal·lació, el manteniment i servei post-venda.

 

Visita www.serhsprojects.com