SERHS Projects és el responsable de l’execució dels diferents dissenys del nou concepte de peixateries de Casa Ametller – Ametller Origen, implementades al  Mercat d’Autors del carrer Numància de Barcelona. a l’establiment del carrer Calvet de Barcelona, així com a Castelldefels i al centre de Vilanova i la Geltrú. 

Aquestes darreres peixateries han estat concebudes donant el màxim protagonisme a un mostrador expositor de peix amb una forma característica, que integra al centre una vitrina oberta, per als productes del mar. 

Per a oferir aquest projecte de peixateries de Casa Ametller, SERHS Projects ha executat el mostrador de peix dissenyat per Quim Girbau, seguint els models tradicionals dels mercats, però amb els més innovadors materials i acabats: 

  • Una superfície inclinada d’inox totalment aïllada on disposar el producte amb tot el seu esplendor, amb una vitrina per als productes preparats per a emportar. 
  • Una il·luminació led càlida i envolvent per a la part frontal i el perímetre de la peixateria.
  • Una base alicatada amb mosaic de rajoles de ceràmica esmaltada, atorgant a l’espai un aire extra de proximitat, propi dels establiments de Casa Ametller.


Com sempre i marcant tendències, la marca ha demostrat novament la seva constant innovació en el nou disseny de peixateries de Casa Ametller en els seus establiments. Una sensibilitat especial pel producte i la seva presentació, ja que amb aquest nou concepte de peixateries, crea un entorn i un ambient molt càlids on el producte és a tocar del  client. 

Casa Ametller ja ha fet confiança en SERHS Projects en anteriors ocasions i espais per a portar a terme el seu nou concepte de restauració i cuina: 

+ a www.serhsprojects.com