SERHS Projects serà present una vegada més, a la nova edició d’Hostelco 2022, una de les fires referents al sector de l’hostaleria i l’alimentació.

Hostelco-Alimentaria 2022 aglutina l’oferta més completa i transversal del sector, oferint tot allò necessari perquè els professionals de la gastronomia i del hospitality puguin afrontar els seus projectes i donar resposta als nous reptes que planteja la indústria en plena recuperació i transformació.

El saló, que se celebrarà del 4 al 7 d’abril de 2022 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona juntament amb Alimentaria, organitza els seus continguts en cinc àrees temàtiques amb l’objectiu de facilitar la visita, millorar l’experiència i impulsar la creació de sinergies entre els visitants.

  • Fully Equipped (equipament, maquinària, accesoris)
  • Setting (parament, servei de taula)
  • Tech (tecnologia i entreteniment)
  • Moments (equipament i complements per a café, bar, fleca, pizza i pastisseria)
  • Atmosphere (interiorisme, decoració, tèxtil, mobiliari, benestar)

En aquesta nova edició, la primera després de l’era postCOVID, hi haurà noves activitats dedicades a la divulgació del coneixement, sobretot basades en el hospitality business, el disseny d’interiors i la generació d’experiències.

SERHS Projects aportarà tota l’experiència i professionalitat cultivades durant més de 30 anys al sector de l’Hosteleria i la Restauració, amb nous projectes de cuines industrialsbufets i espais de restauració.

Com en ocasions anteriors, vindrem acompanyats d’un dels nostres partners de confiança, Mareno. La centenària marca italiana, ens presentarà algunes de les seves espectaculars novetats en les seves gammes de cuines professionals, adaptades a les necessitats dels professionals de l’hostaleria. La seva especialitat? La cuina completament personalitzada segons cada tipus de negoci i segons la personalitat dels seus equips, sempre amb la màxima eficiència energètica.

Visita’ns al nostre estand i descobreix totes les novetats amb què convertirem el teu espai de restauració en un referent al sector. A més, en aquesta edició podreu veure una rèplica en 3D d’alguns dels nostres impactants projectes per a hostaleria.

T’esperem a Hostelco-Alimentaria, al Pavelló 4 – estand F250 de Fira de Barcelona!

+ SERHS Projects