SERHS Projects et presenta les 8 diferències d’una cuina eficient energèticament.

Sabíes que la UE incentiva les inversions en aquells projectes que compleixen amb els principals requisits en eficiència i sostenibilitat?

Parlem de criteris amb els quals des de SERHS Projects estem altament compromesos:

  • La solució a la reducció i eliminació de el malbaratament d’aliments.
  • La digitalització en els espais de restauració que permeten l’optimització de les elaboracions, l’increment de la productivitat i la major vida útil dels equips.
  • L’estalvi energètic en la implementació de qualsevol projecte de cuina professional.

Mitjançant la nostra línia ECO Projects, posem a l’abast de l’hostaleria, la restauració i les col·lectivitats, solucions que a més de significar un important benefici per al medi ambient, afavoreixen l’estalvi per a tots els negocis.

Es tracta de les solucions que ens brinda la premiada marca italiana Mareno, a través dels seus sistemes Power Guardian i My Tutor, sistemes de control d’energia i manteniment d’instal·lacions que permeten treballar integrats o bé de forma independent, per gestionar de manera eficient la teva instal·lació i aprofitar el teu treball al màxim. Tots dos es refereixen a cuines completament elèctriques, i aporten rendiment, productivitat i cocció d’alt nivell i són controlables amb extrema precisió.

  • Blocs de cocció (amb un estalvi de fins a un 43% en el consum d’energia).
  • Forns (qualificació Energy Star, amb estalvis en temps de cocció de fins a un 30% de mitjana, el que suposa un gran estalvi operatiu).
  • Difusors/aixetes electròniques, cortines d’aire.
  • Taules refrigerades i armaris frigorífics (equipaments de classe energètica A que permeten la reducció del consum elèctric en un 29%).
  • Variadors (permeten regular la potència de motor, evitant així costos innecessaris.
  • Condensadors de bafs (comporten una reducció del 25% en el consum de resistències, a més són tractats com anti-corrosius per evitar fuites. Es redueixen despeses energètiques i s’eliminen costos de funcionament innecessaris).

Amb Power GuardianMy Tutor de Mareno, a ECO Projects et presentem a les 8 diferències entre una cuina no eficient energèticament i una cuina que sí que ho és, amb fins a un -45% electricitat consumida i un -20% de cost econòmic.

Un exemple de cuina eficient:

Comparem els consums d’una cuina industrial elèctrica i una de gas:

A nivell de costos anuals, la diferència és incontestable:

 

* Els valors esmentats es calculen en base a les dades de potència de les màquines utilitzades per a aquest exemple, assumint un consum de 8 hores diàries durant una mitjana de 283 dies per any. El cost de l’energia s’ha calculat d’acord amb els següents paràmetres: gas metà = 0,75 €/smc; Gas GLP = 0,70 €/l; electricitat = 0,20 €/kWh. El resultat pot variar segons múltiples paràmetres, contacta amb nosaltres per a una cotització més precisa i corresponent a les teves necessitats.

 

Visita www.serhsprojects.com