Perquè són èpoques de canvi, època de reinventar-se, de descobrir, de noves formes d’organització, de nous reptes, d’aprendre coses noves, d’estar al dia, d’estar connectat sempre i quan nosaltres desitgem, de tenir la informació al nostre abast en el moment precís, de fer-nos un lloc en aquesta nova realitat…

En definitiva, necessitem el nostre espai. Ara és el moment de reinventar-lo i SERHS Cloud de la mà de Google “t’ho posa fàcil” amb Google Workspace.

Grup SERHS Google Workspace i SERHS Cloud de SERHS Serveis TIC

Què és Google Workspace?

És el poder diposar d’un espai de treball únic, des d’on i quan vulguis.

És més que GSuite. Permet una eficient optimització del lloc de treball. Perquè cada lloc pot ser l’espai idoni per posar en marxa la teva creativitat, per comunicar-te, per crèixer personalment.

  • Permet visualitzar els teus enllaços sense necessitat d’obrir finestres noves.
  • Disposa de més intel·ligència artificial, doncs incorpora xips intel·ligents que incorporen informació professional i contextual de la persona que es menciona.
  • Permet la creació de documents a sales de videotrucades grupals i ofereix el “Picture in picture” per poder col·laborar en persona en temps real a les seves apps de Docs, Meet, Sheet i Slides.

Quina és la nova experiència amb Google Workspace?

Una experiència d’usuari completament integrada que ajuda als equips a col·laborar de manera més efectiva. Els treballadors de primera línia es mantenen connectats i les empreses impulsen noves experiències digitals als seus clients.

Una nova identitat de marca que posa de manifest  l’ambiciosa visió del producte Google per aconseguir un treball en equip impecable i eficient.

Noves formes de comunicació i interacció adaptades a les necessitats de cada perfil de client i consumidor de la marca Google.

SERHS Cloud, SERHS Serveis TIC

Seguretat, facilitat i pagament per ús de tota la informació del teu negoci.

SERHS Cloud posa a la disposició de les empreses plans a mida per evitar costos extres i innecessaris. El seu partner de referència, Google, assegura tota la tranquil·litat i seguretat dels negocis.

  • Google GSuite. Tot el conjunt d’aplicacions web empresarials per facilitar la tasca diària d’organització i comunicació del teu negoci.
  • Google Cloud. T’ajudem a crear, implementar i escalar les teves aplicacions, webs i serveis a la mateixa infraestructura que utilitza Google, el que es tradueix en tranquil·litat, seguretat i confiança. En definitiva, t’ajudem en la transformació digital del teu negoci.
  • 24 x 7. Monitoritzem les teves plataformes digitals els 365 dies de l’any.
  • Identitat digital. Controlem l’accés i visibilitat de tots els teus documents en una plataforma específica protegida pel model de seguretat de Google.
  • Intel·ligència artificial. Posem a la teva disposició, els proveïdors més rellevants i pioners d’intel.ligència artificial, que executen eines de comunicació directes amb els nostres clients: chat bots, Big Data, models de Business Intelligence i Machine Learning.

 

+ SERHS Cloud a www.serhsserveis.com